Gina Pistol si Smiley se iubesc de 3 luni! Primele detalii despre relatia lor!

Vedeta de televiziune Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuţite” de la Antena 1, si simpaticul artist Smiley se pare ca au o relatie care dureaza de trei luni.

Cei doi au fost surprinsi impreuna, iar Gina Pistol a si facut o prima declaratie despre ceea ce se profileaza deja ca relatia anului in showbizul romanesc. „Prefer sa ramana intre noi povestea asta. Nu doresc sa vorbesc despre viata mea personala”, a declarat Gina Pistol pentru spynews.ro.Relatii de iubire mediatizate

Atat Smiley, cat si Gina Pistol au avut de-a lungul timpului relatii de iubire mai mult sau mai putin mediatizate. Printre cele mai longevive relatii ale lui Smiley se numara cea cu actrita si vedeta de televiziune Laura Cosoi, alaturi de care multi au crezut ca va intemeia o familie. Intre timp s-au despartit, iar Laura s-a casatorit in 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticapean.

Smiley a mai avut relatii cu Lorena Ciubotaru, Raluca Netca, Oana Alexandra Zara sau cantareata Feli. Si viata amoroasa a Ginei Pistol a fost in atentia presei mondene, relatiile cu Alin Cocos si Codin Maticiuc fiind cele mai cunoscute.

Text: Oana Baltoc