Gina Pistol, sustinatoare a proiectului BRomania alaturi de INNA, Antonia si Andreea Mantea

Gina Pistol BRomaniaCastigatorul primei editii YouTube Music Awards la categoria Innovation of the Year, regizorul Matei Dima, a lansat in urma cu o luna un proiect numit BRomania. Printre vedetele care s-au alaturat proiectului sustinut de Matei se numara INNA (BRomania – INNA), Antonia (BRomania – Antonia), Andreea Mantea (BRomania – Andreea Mantea), Adina Galupa si Mirabela de la Vocea Romaniei.           

“BRomania a inceput ca un hobby pe Instagram si dupa feedbackul pozitiv, am hotarat sa fac cat mai multe. Vad totul dintr-o perspectiva diferita pentru ca vin acasa dupa mult timp si observ mai repede atat lucrurile negative, cat si pe cele pozitive. Cel mai important pentru inspiratia mea este sa tin ochii cat mai deschisi la tot ce se intampla in jurul meu. Majoritatea oamenilor din Romania duc o viata grea si BRomania vreau sa reprezinte o pauza de 15 secunde pe zi care, daca mi-am facut treaba bine, sa ii determine pe oameni sa se detaseze, sa rada. Lumea pare sa fie foarte receptiva, asa ca voi continua sa ma exprim liber prin intermediul acestor filmulete”, a spus Matei Dima, initiatorul acestui proiect.

Gina Pistol este cea mai noua vedeta care s-a alaturat proiectului si cu care Matei Dima a filmat doua videoclipuri.

In prezent, proiectul BRomania a acumulat 3.300 de fani pe Facebook, 2.200 de sustinatori pe Instagram, iar pe YouTube sunt postate 66 de filmulete scurte de 15 secunde care au aproximativ 430.000 de vizualizari.

 

Text: Andreea Popescu