Gisele Bűndchen canta pentru campania H & M

Gisele Bűndchen canta pentru campania H & MFrumoasa, desteapta si talentata intr-ale cantatului… cam asa am putea sa o caracterizam pe Gisele B?ndchen, un adevarat supermodel. Gisele nu este doar imaginea campaniei de primavara pentru H & M, ci este si interpreta coloanei sonore pentru care a lucrat alaturi de celebrul dj Bob Sinclair.

Melodia aleasa? Heart of Glass a celor de la Blondie. Vorbim, desigur, despre un cover. Insa nu este pentru prima data cand Gisele face asta, dat fiind faptul ca acelasi lucru s-a intamplat si pentru campania de toamna de anul trecut, cand modelul a inregistrat o altfel de versiune a piesei All day and all of the nigt, lansata de trupa The Kinks. Videoclipul va fi lansat in luna mai, iar noi il asteptam cu sufletul la gura.

       Si ne intrebam cu ce ne mai poate surprinde Gisele, mai ales ca, asa cum bine stim, este cel mai bine platit model din lume. Eeeeiiii….

 

Text: Ruxandra Raica

aprilie 10th, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate