Giulia Nahmany si-a prezentat noile colectii de bijuterii in America

Giulia Nahmany si-a prezentat noile colectii de bijuterii in AmericaGiulia Nahmany a participat la celebrul targ de moda JA New Work Summer Show ce a avut loc la Javits Convention Center in New York, ocazie cu care vedeta a prezentat invitatilor sositi din toate colturile lumii noile sale colectii de bijuterii puse in valoare printr-o sedinta foto speciala, ce a avut loc la Vulcanii Noroiosi din judetul Buzau. Iata ca frumoasa Giulia si-a facut debutul ca femeie de afaceri si in America prezentand colectiile cu pietre Swarovski de diverse culori ce includ cercei, bratari si coliere minunate.

Vedeta a primit o multime de reactii pozitive, motiv pentru care a legat numeroase colaborari cu lanturi prestigioase de distributie, castigandu-si astfel titulatura de “Regina bijuteriilor din Romania”.

     Si daca tot a ajuns in America, Giulia si-a rezervat timp pentru a se relaxa in New York si pentru a-si revedea rudele din Long Island. “Ador New York-ul, Manhattan-ul in mod special. De fiecare data cand ajung acolo simt atmosfera de care eram fascinata atunci cand priveam serialul «Sex and the City». Am urcat in Empire State Bulding, am mers intr-o scurta croaziera in jurul Statuii Libertatii, am vizitat muzeul Metropolitan. Data viitoare nu voi rata insa un musical pe Broadway. Fetitele mele au ramas la Bucuresti in grija bonelor si a sotului meu. Mi-a fost greu fara ele, insa am vorbit la telefon de cel putin zece ori pe zi in acesta perioada”, a declarat Giulia.

 

Text: Ruxandra Raica