Gloria Melu din Lala Band a lansat Acelasi Film

gloria-meluGloria Melu, cunoscuta publicului datorita trupei Lala Band, trupa din care a facut parte, este o tanara de doar 21 de ani ce promite mult pe plan profesional. Dupa ce a cantat pe scene internationale, Gloria revine pe piata muzicala din Romania cu o noua piesa intitulata Acelasi Film.Acelasi film cu aceiasi colegi

Single-ul este primul din cariera solo a artistei si aceasta deja i-a pregatit un videoclip pe masura, regizat de Michael Mircea. Pe parcursul filmarilor, care au durat doua zile, colegii de la facultatea de Actorie i-au fost alaturi Gloriei, in rolul iubitului incadrandu-se perfect tot un coleg de-al sau, Stefan Hitruc.

Piesa sustine foarte mult ideea de cuplu perfect. Cred ca perfectiunea exista in momentul in care doi oameni sunt potriviti unul pentru altul si comunicarea dintre ei nu mai are nevoie de nicio subtitrare, exact ca in filme. Este o piesa tinereasca, in care ma regasesc foarte mult, mai ales ca sunt studenta la Actorie.  Imi doresc ca piesa ‘Acelasi film’ sa ajunga la inimile ascultatorilor si sa fie pe buzele tuturor fanilor mei.”, a declarat Gloria Melu.

Credit foto: Alexandru Chitu

Text: Madalina Manole