Gloss D’Enfer, luciul de buze de la Guerlain

2013 GLOSS-Brandul Guerlain vine in ajutorul tuturor femeilor, infrumusetandu-le si propunandu-le noul luciu de buze cu textura non-lipicioasa Gloss D’Enfer, ce hidrateaza buzele datorita uleiurilor minerale din compozitie. Rezultatul: un zambet stralucitor! Buzele vor fi moi si delicios de lucioase.

In plus, aplicatorul ce dispune de un minirezervor contureaza perfect buzele si ofera volum de la prima aplicare. Gama variata de culori provocatoare este prezentata intr-un tub transparent, elegant, care dezvaluie stralucirea si nuanta dorite.

Pentru unghii in culori magice, tot Guerlain iti propune manichiura in trei pasi: base coat, lac de unghii si top coat gel. Lacul de unghii este prezent in zece nuante vibrante de rosu, roz si portocaliu, ce fac o pereche perfecta cu rujurile Guerlain. Iar pentru a interpreta imaginea Gloss D’Enfer, Guerlain a ales-o pe Natalia Vodianova care iubeste sa joace roluri total diferite de personalitatea ei, de aceasta data afisand un look specific anilor ’60.

Text: Ruxandra Raica