Meghan Markle a fost cea mai cautata persoana din lume

Anul 2018 a fost de departe anul lui Meghan Markle si al sotului ei, printul Harry. Nu numai pentru ca a inspirat visul oricarei femei fara sange nobiliar de a avea o nunta ca-n povestile cu printi si printese, ci si datorita controverselor legate de originile ei, de familia ei.Regina, inainte

Ducesa de Sussex a captivat audiente si cautari, cu nunta ei, cu perioada de sarcina și evolutia stilului, pe masura ce a facut primii ei pasi intr-o alta lume. Ea a fost atat de populara incat, potrivit Google, ea a fost cea mai cautata persoana din 2018.

Si azi in 2019, ultimele sugestii la cautarile Google includ Meghan Markle lac de unghii intunecat, Meghan Markle crema de corp și Meghan Markle vs. Kate Middleton.

In doar 0,55 secunde Google returneaza peste 100.000.000 de cautari organice cu numele lui Meghan. In comparatie, Regina Marii Britanii returneaza 650.000.000 de cautari, dar vorbim de o domnie de peste 50 de ani.

Totodata, Meghan a aparut, de asemenea, pe locul sase in topul cautarilor din toata lumea efectuate in Google.

Alte rezultate legate de cautarile Google

Demi Lovato este al doilea cel mai cautat nume in lume, iar cel mai cautat in SUA, este Khloé Kardashian, in timp ce Hailey Bieber ocupă locul al optulea, si Cardi B locul 10.

Text: Bogdan Daradan