“Gucci” – nou film cu De Niro, Al Pacino şi… Lady Gaga

Un nou film regizat de Ridley Scott este pe punctul de a-şi începe filmările. În lungmetrajul “Gucci”, Lady Gaga va fi protagonista, iar din distribuţie vor mai face parte actori mari precum Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver şi Jared Leto.

De asemenea, pentru realizarea filmului dedicat celebrei case de modă italiană, se poartă discuţii şi pentru participarea lui Jack Huston şi Reeve Carney. Probabil, unul dintre cei doi va fi responsibil de moartea lui Maurizio Gucci.

Lady Gaga a fost aleasă protagonista filmului, după ce a avut un debut triumfal pe marile ecrane cu lungmetrajul “A Star is Born” (2018).  Artista o va interpreta pe Patrizia Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci, care a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995.

Pelicula va avea scenariul scris de Roberto Bentivegna, bazat pe cartea “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” a autoarei Sara Gay Forden.Despre Gucci

Gucci este o companie italiană care produce și comercializează produse de lux. Istoria brandului a început în 1904, atunci când patriarhul familiei, Guccio Gucci, a deschis un atelier de pielărie. Afacerea a început să ia avânt în 1921, considerat anul oficial de fondare a companiei. 

Fiul lui Guccio, Aldo, este cel care a transformat atelierul într-o companie multinațională, cu magazine în toată lumea, după moartea tatălui său, în 1953. Din anul 1998, casa Gucci aparține grupului Gucci Group, deținut de trustul francez PPR (Pinault-Printemps-Redoute).

Text: Bettina Cristea