Guns N’ Roses şi-a anunţat turneul în Europa

Celebra trupă americană rock începe turneul în Europa, în primăvara acestui an. După cele zece concerte pe care le are programate în luna martie-aprilie, în America de Sud, trupa Guns N’ Roses deschide seria de concerte în zona Europei la Lisabona, pe 20 mai.    

Formaţia continuă cele 15 concerte de pe continent cu Spania, Germania, Marea Britanie, Italia şi alte ţări.Lista completă a concertelor o găseşti aici.  

La jumătatea verii Guns N’ Roses continuă turneul în Nordul Americii. Trupa va începe concertele în Milwaukee, de Ziua Independenţei, pe 4 iulie, şi vor încheia aceast turneu ăn Missoula, pe 26 august.

Formaţia a concertat zilele trecute la Miami, în pauza meciului Super Bowl. Una dintre piese i-a fost dedicată lui Kobe Bryant, legenda baschetului amercian care a murit acum o săptămână într-un accident de elicopter alături de fiica sa cea mare.

Guns N’ Roses este o formație americană de hard rock, formată în Los Angeles, în 1985. Până în prezent formația a lansat 6 albume şi vânzări de peste 100 milioane de albume în întreaga lume, 45 de milioane doar în Statele Unite.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images