Gwen Stefani s-a măritat. Vezi ce rochie a purtat la eveniment

Cântăreața Gwen Stefani s-a măritat ieri cu vedeta country Blake Shelton, cu care este într-o relație din 2015. După opt luni de la logodnă, cei doi și-au pus pirostriile în Oklahoma.

Artista, în vârstă de 51 de ani, a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară. De această dată, Gween a purtat două rochii la nunta sa, ambele fiind semnate de creatoarea Vera Wang. Pentru cununie, Gwen a ales să poarte o rochie lungă de prințesă, cu trenă, albă, cu corset și mult tulle. Cea de-a doua ținută a imitat-o pe prima la culoare, corset și tulle, doar că a fost scurtă și asortată cu o pereche de ciocate cu toc.

 

Gwen Renée Stefani este o cântăreață americană, compozitoare, designer de modă și ocazional actriță. Stefani a debutat în anul 1992 ca solistă a formației ska No Doubt. Ea a mai fost căsătorită cu Gavin Rossdale, în perioada 2002 – 2016.

Blake Tollison Shelton, în vârstă de 45 de ani, este un cântăreț american de muzică country și personalitate de televiziune. În 2001, a debutat cu single-ul „Austin”, single care a petrecut cinci săptămâni pe locul 1 în topul Billboard Hot Country Songs. Artistul a mai fost căsătorit cu Kaynette Williams, între 2003 – 2006 și cu Miranda Lambert (2011 – 2015).

 

Bettina Cristea

Foto: Facebook Vera Wang