Hailey Bieber și-a tatuat un „J” pe deget

La câteva săptămâni după ce Justin Bieber și-a etalat tatuajul cu trandafiri, Hailey Bieber nu se putea lăsa mai prejos decât soţul ei şi și-a tatuat un „J” pe deget. În afară de inițiala numelui soțului ei de pe deget care este însoțită de o stea strălucitoare, Hailey a fost văzută cu un nou tatuaj și pe gât.

Hailey şi Justin Bieber sunt la fel de îndrăgostiți unul de celălalt ca acum doi ani când şi-au început relația. Modelul poartă pe deget tatuajul realizat de către Mr. K, care l-a şi postat pe contul său de Instagram. Tatuatorul a mărturisit că Hailey și-a făcut un tatuaj nou pe gât cu textul „beleza”, care înseamnă „frumusețe”, în limba portugheză.

 

Noile tatuaje au fost făcute publice pe platformele sociale la câteva ore după ce Hailey a fost văzută cu Justin la New York. Cuplul a fost în „Big Apple” pentru spectacolul lui Justin de la Saturday Night Live, iar apoi s-au retras la cină, într-un restaurant din apropiere.

octombrie 19th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate