Haine regale pentru clasa muncitoare

Înainte ca Meghan Markle să devină membră a familiei regale, ea era deja o prezență remarcabilă în ceea ce privește stilul vestimentar. Iar din postura de soție a prințului Harry a devenit deja un trendsetter. Acum, Meghan Markle pare să fie din ce în ce mai implicată în industria fashion.

În consecință, Ducesa de Sussex pășește în spatele scenei și face echipă cu designerul Misha Nonoo pentru propria sa linie de modă.Vogue by Meghan Markle

În numărul de septembrie al Vogue Anglia Ducessa de Sussex a dezvăluit că va lansa o colectie-capsula de haine, cu scopul de a ajuta organizația caritabilă Smart Works HQ, o organizație care ajută femeile șomere să își găsească locuri de muncă în timp ce le îmbrăcă pentru succes. Colectia va fi lansata la finalul anului, iar la fiecare piesa vestimentara vanduta, una noua va fi donata.

Pentru acest numar al revistei, Meghan Markle a lucrat sapte luni alaturi de redactorul-sef al publicatiei, iar sotia printului Harry spera ca cititorii sa fie la fel de inspirati precum ea de “fortele pentru schimbare pe care le vor regasi in aceste pagini”.