Haine și accesorii croite pentru aventură

“Suntem în era mindfulness-ului urban. Noua colecție Here de la Parfois militează pentru prezență și atenție la clipa de acum, pentru ceea ce poate fi descoperit atunci când spui DA unei noi aventuri de explorare exterioară și interioară cu ajutorul hainelor și accesoriilor”, punctează reprezentanții brandului portughez în Romania.Genți clasice, cu accente moderne

Gențile pentru sezonul rece vin în forme clasice, dar reinterpretate prin materiale cu fibre naturale ca fetrul sau confecționate din piele întoarsă, dar și prin materiale tehnice, ca nylonul sau neoprenul.

Modele chic-clasic de genți crossbody, rucsacuri urbane elegante, genți de umăr casual pentru oraș și genți tip plic imaginative și colorate promit ca fiecare ținută de toamnă-iarnă să fie completată într-un mod clasic-modern, stylish, fără să se piardă firescul și naturalul.

Cu accente ca lanțuri metalice sau finisaje și detalii sporty, culori pastel, naturale sau nonculori, aceste genți aduc modernul și clasicul laolaltă, fără să deranjeze.

Culorile alese pentru acest sezon au rolul să ducă tot spre zona naturală, cu ușoare accente pastel. Un mix de auriu, maro, pământiu, bej, gri muștar sau grej, cu accentele clasicelor nonculori alb și negru, fac ca această colecție să fie ușor de combinat și asortat.

Auriul și stackingul în accesorii

Auriul este culoarea-vedetă în acest sezon și stacking-ul este curentul care ne arată că „less is more” nu e neapărat valabil când vine vorba de accesorii. Se poartă aglomerarea de inele, brățări, clame sau lanțuri pentru a scoate în evidență ținutele de toamnă-iarnă.

În această toamnă vei găsi același mix clasic-modern: piese elegante cu forme geometrice, texturi și detalii grațioase completate de perle și pietre fine. O infuzie naturală de inele, cercei, coliere, ceasuri și accesorii cochete pentru păr vor aduce mai multă viață oricărei ținute.

În completare, poți să alegi dintr-o de serie de stiluri de portofele, eșarfe colorate, ochelari de soare și pălării.

Layering organic, confortabil

Tendințele pentru îmbrăcămintea Parfois din colecția toamnă-iarnă 2019-2020 prezintă perfect ideea de a fi, într-un fel, expus și, în același timp, confortabil.

Straturile de haine – sau binecunoscutul trend de layering –  sunt esențiale în sezonul rece. Iar noua linie Parfois practică acest trend într-un mod ceva mai îndrazneț, cu texturi diferite și armonioase în același timp, contrastând și completându-se totodată.

“Materia primă” în ceea ce privește texturile sunt stofa sau mesh-ul, echilibrate cu detalii puternice ca tartanul și modele geometrice și florale – o îmbinare versatilă de organic și clasic. Mixul de proporții și texturi creează personalitate și siluete aparte, naturale, confortabile, gata de explorare.

Și să nu uităm de pălăriile sau eșarfele călduroase și supradimensionate, create tot pentru cât mai mult confort.

Încălțămintea

Linia de încălțăminte urmează și ea regula confortului. Modele cu print animal, stilul military și cizmele sau ghetele de ploaie căptușite cu modele speciale sunt doar câteva din piesele de rezistență.

Foto: Parfois, colecția toamnă-iarnă 2019-2020