Halsey a născut un băiețel

Cântăreața Halsey a născut săptămâna trecută un băiețel pe numele Ender Ridley Aydin. Vedeta a făcut anunțul pe pagina personală de Instagram, cinci zile mai târziu.

Artista americană, în vârstă de 26 de ani, a postat două fotografii prin care își anunța fanii că a născut. În prima, Halsey apare alături de iubitul său Alev Aydin și cu copilul în brațe, iar în cea de-a doua fotografie, vedeta îi dă sân nou-născutului. Fotografiile sunt însoțite de descrierea: „Recunoștință. Pentru cea mai „rară” și euforică naștere. Susținută de dragoste”, a scris ea în descrierea postării, anunțând atât numele, cât și data nașterii bebelușului: „Ender Ridley Aydin, 14.07.2021”.

Ashley Nicolette Frangipane, cunoscută sub numele ei de scenă Halsey, este o artistă americană, în vârstă de 26 de ani, născută în New Jersey și care a devenit celebră în urma relației pe care a avut-o cu celebrul rapper G-Eazy.

Bettina Cristea

foto: Instagram

iulie 22nd, 2021 by Cristea Bettina
Taguri:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate