Heidi Klum, vierme de Halloween!

Când vine vorba de Halloween, Heidi Klum este de-a dreptul surprinzătoare! Modelul de talie mondială, jurat al talent-show-ului America’s Got Talent, dar și mamă de 4 copii, este cunoscută și drept Regina Halloween-ului. Și asta pentru că, an de an, organizează petreceri tematice de Halloween, la care participă tot felul de celebrități. Și dacă vedetele își pregătesc costume demne de covorul roșu pentru noaptea de Halloween, nimeni nu o face ca Heidi!

Încă de la vârsta de 27 de ani, Heidi Klum a început să găzduiască an de an petrecerea de Halloween. Și îi iese din ce în ce mai bine! Iar după ce petrecerile anuale din 2020 și 2021 au fost anulate din cauza pandemiei, costumul ales în acest an sigur va fi ținut minte de toată lumea multă vreme de acum înainte.Heidi Klum, costumată în vierme!

Dacă în trecut a surprins pe toată lumea cu ale sale costumații de vârcolac, maimuță, “corp uman”, extraterestru, Betty Boop, Jessica Rabbit, dar și cu apariția ei 1:1 ca Fiona, alături de soțul ei Tom Kaulitz, în rolul de Shrek, apariția de Halloween 2022 a fost cu totul neașteptată.

Și chiar dacă în 2020 și 2021, pandemia i-a anulat petrecerile, supermodelul a găsit totuși o modalitate creativă și inovatoare de a sărbători Halloween-ul. Mai exact, în 2020, s-a costumat împreună cu ai săi copii în mumie. În 2021, a adus un omagiu filmelor de groază preferate realizând un videoclip în care și-a făcut apariția ca zombie abia întors din morți, surprins chiar și în momentele în care își sfâșie propria carne.

Dar la costumul de Halloween 2022, nimeni nu s-ar fi așteptat! După cel mai probabil zile întregi de pregătiri, Heidi Klum a apărut pe covorul albastru ca vierme prins pe post de momeală în undița soțul ei Tom Kaulitz, care a îmbrăcat rolul de pescar cu un ochi scos! Costumul a făcut-o pe Heidi Klum de nerecunoscut, lăsându-i la vedere doar ochii și zâmbetul celebrului fotomodel, care a purtat și lentile de contact galbene.

Heidi Klum, costumata in vierme la petrecerea ei de Halloween 2022. Sursa: Instagram

Fiica lui Heidi Klum, în costum de Catwoman

În vârstă de 18 ani, fiica lui Heidi Klum, Leni, s-a îmbrăcat în Catwoman. Și-a pus în valoare silueta senzațională prin ținută mulată din lycra neagră. Iar mască de pisică i-a lăsat la vedere ochii și buzele în roșu aprins. S-a pozat alături de Heidi Klum vierme, iar momentul în care mama și fiica s-au sărutat pe buze a fost surprins de paparazzi prezenți la eveniment.

Heidi Klum și-a abandonat costumul de vierme cu nervuri extrem de realiste în timpul petrecerii, când și-a făcut apariția într-un body strălucitor, pe care l-a purtat cu o pereche de cizme maro.