Hilary Swank, mamă de gemeni la 48 de ani

Hilary Swank a devenit mamă de gemeni la 48 de ani, iar printre ultimele apariții ale actriței în postura de gravidă a fost la cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur, din ianuarie 2023.

Celebra actriță Hilary Swank a devenit mamă la cei 48 de ani! Fericitul eveniment s-a întâmplat într-o zi cu totul specială. A adus pe lume gemeni chiar duminică, de Paștele catolic. Mai mult, nu și-a ținut deloc fanii cu sufletul la gură. A postat prima poză alături de băiețelul și fetița ei.Prima poză cu Hilary Swank și gemenii

Poza în care Hilary Swank apare alături de cele două comori ale sale este însoțită de un mesaj extrem de emoționant.

“Nu a fost ușor. Dar a meritat, băiete (și fată)! Paște fericit! Postând din purul Rai”, a scris superstarul de la Hollywood la descrierea primei poze în care apare alături de gemenii ei. Mai exact, actrița a fost fotografiată în timp ce își ține bebelușii în brațe, privind spre apusul soarelui.

Imaginea a strâns rapid un val de aprecieri, dar și de felicitări pentru proaspăta mămică. Cum era de așteptat, printre cei care i-au lăsat comentarii s-au numărăt și alte vedete de la Hollywood.

“Dumnezeu să te binecuvânteze, dragă! E o experiență extraordinară! Sunt atât de fericită pentru tine!”, este mesajul pe care Sharon Stone i l-a transmis proaspetei mămici de la Hollywood.

Hilary Swank a dat vestea că urmează să devină mamă în luna octombrie a anului trecut. A mărturisit că își dorea acest lucru foarte mult timp. Surpriza a fost și mai mare când a aflat că va avea gemeni.

“Așteptam de foarte mult timp asta. Voi fi mamă. Și nu pentru unul, ci pentru doi copii. Nu îmi vine să cred. (…) Este o binecuvântare. Un adevărat miracol, e incredibil”, a mărturisit actrița la scurt timp după ce s-a aflat că este însărcinată.

Hilary Swank, mariaj cu “bărbatul visurilor ei”

 Hilary Swank s-a căsătorit, în 2018, cu antreprenorul Philip Schneider. Cei doi s-au cunoscut încă din 2016, la doar cinci luni de la despărțirea actriței de fostul logodnic.

„Visul meu a devenit realitate. M-am căsătorit cu bărbatul visurilor mele în mijlocul unei poienițe uimitoare, cu toți cei dragi în jurul nostru”, a mărturisit vedeta imediat după ce s-a căsătorit cu cel iubit.

La nuntă, Hilary a purtat o rochie de mireasă realizată de celebra casă de modă Elei Saab, din 25 de metri de dantelă, 8 metri de mătase și 6 metri de organza. La petrecerea de după jurăminte, Hilary a ales o rochie de la Christian Dior.

Nu a fost cu noroc în dragoste din prima pentru Swank. Câștigătoare a premiului Oscar a mai spus marele Da și în trecut. Mai exact, când s-a căsătorit cu actorul Chad Lowe, relația lor  1997 și 2007.

Foto Hepta