Holograf pregateste lansarea unui nou album

Holograf pregateste lansarea unui nou albumIndragita formatie Holograf le pregateste o surpriza de proportii fanilor. Dupa succesul rasunator al melodiei De cate ori sa te iubesc, lansata in aceasta primavara, cei cinci componenti ai trupei Holograf finalizeaza un nou album ce va fi gata in aceasta toamna.

Holograf nu se desparte!

Albumul, al optsprezecelea din cariera trupei, va fi lansat in cadrul unui concert extraordinar, ce va avea loc la Sala Polivalenta, in data de 14 noiembrie, si promite sa contina sapte piese noi si trei reimprimari ale unor melodii mai vechi: Mafia, Sunt un balcanic si Ai o ora sa te distrezi. In acest sens, baietii de la Holograf vor pleca prin tara, in cadrul unui concert de prelansare a albumului, si vor bifa cele mai mari orase, totodata demonstrand publicului ca, in ciuda zvonurilor care au impanzit presa in ultima perioada, formatia Holograf nu numai ca nu se desparte, dar este mai activa ca niciodata.

Holograf pregateste lansarea unui nou albumNici vorba de vreo despartire in trupa Holograf, sunt doar zvonuri nefondate. Observ cu surprindere ca, in Romania, orice proiect solo este vazut ca o destramare a formatiei sau ca samburele unor neintelegeri, lucru complet fals in cazul nostru. Holograf este Holograf si va ramane mereu asa, chiar daca eu sau vreun coleg din formatie vom mai avea colaborari cu alti artisti”, a explicat Dan Bittman, solistul Holograf.

Text: Madalina Manole

mai 18th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate