Hoodie și fusta plisată, un outfit casual pentru zilele de toamnă

Oare există un articol vestimentar care întruchipează sezonul de toamnă mai bine ca o fustă scurtă, cu carouri și pliuri? Răspunsul este clar nu. Pentru că ieri, Irina Shayk a ieșit la o scurtă plimbare pe străzile din New York și cum era de așteptat, a lansat un nou trend: hanoracul și fusta cu pliuri, un outfit smart-casual apreciat de aproape toată lumea.

Irina Shayk, atât un super-model, cât și o muză „strălucitoare” pentru designerul Burberry Ricardo Tisci, a ales ales pentru plimbare o fustă scurtă cu pliuri, marca Burberry, alături de alte articole ale brandului, precum poșeta în carouri asortată și un hoodie cu glugă inscripționat cu „B” de la celebra casă de modă. Pentru un look complet de toamnă, ea a optat pentru o pereche de dresuri negre și pantofi oxford, tot negri.

Modelul a reușit să îmbine superb cele două stiluri, într-unul mai relaxat pentru zilele prietenoase de toamnă. We love it!

Text: Iulia Mirică

Sursa foto: vogue

octombrie 15th, 2020 by Mirica Iulia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate