Hot trends: bijuterii cool de vară

Puterea unei bijuterii statement este de neegalat. Deoarece mantra de vară se referă probabil la țesături fluide și răcoroase, acum este ocazia să strălucească cele mai importante tendințe de bijuterii ale sezonului.  Adaugă un choker la o rochie de vară sau un ceas elegant la o ținută casual pentru că și cel mai simplu accesoriu poate da un aer fresh look-ului.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu Vitamina C 6% de la Skin Republic care ajută incontestabil la uniformizarea pigmentației și reducerea petelor negre, lăsând tenul luminos și strălucitor.

De la cercei cu ciucuri și franjuri până la accesorii vintage care oferă o doză de nostalgie, tendințele verii sunt despre distracție și relaxare.Joacă-te cu eșarfe

Cu siguranță arată super cool legate în jurul gâtului, dar atunci când sunt prinse de bijuterii precum cercei, coliere și brățări au un je ne sais quoi al unui stil libertin.

Chockere statement

Uită de subtil! Chokerele din tendințele acestui seozon vorbesc de la sine ca fiind accesorii îndrăznețe care pot fi purtate cu articolele de bază din garderobă, ținute de seară sau chiar costume de baie.

Cristale strălucitoare

De ce să nu adaugi un pic de strălucire în fiecare zi? Aceste accesorii de cristal supradimensionate vor oferi glam-ul necesar în orice moment al zilei.

Frenezia franjurilor

Franjurile nu vor fi prezente doar în articolele vestimentare ale sezonului. De la vibrații boho până la flare-ul anilor ’80, accesoriile împodobite cu franjuri vor aduce un stil aparte ținutelor de vară.

Bombonele

Tinere și cu aspect jucăuș, aceste bijuterii nostalgice pot părea copilărești în combinații de culori de bomboane, însă fii sigură că vor face diferența în combinația potrivită.

Privește!

Accesoriile își flexează latura practică cu o serie de ceasuri care adaugă o doză suplimentară de sofisticare oricărei ținute.

Iulia Mirică

Sursa: marieclaire.com