Hotelul Copiilor – o zi intreaga de distractie pentru cei mici de 1 iunie

hotelul-copiilorCopiii intre 4 si 10 ani sunt invitati pe 1 iunie, intre orele 10-16,  la Hotel Class, pentru a petrece o zi distractiva plina de activitati speciale: teatru de papusi, ateliere de creatie (olarit, brutarie, pictura, arhitectura etc.), prezentare de moda pentru copii, spectacol de balet pentru copii, workshop-uri cu tematica civica si sanitara, momente de pictura pe fata, dans, muzica, dresaj Canin pentru animalutul de companie si un mini-concert.

Proiectul este initiat de Clubul Rotaract Bucuresti, iar taxa de acces pentru copii este de 35 de lei si va fi donata Spitalului Clinic pentru Copii din Brasov pentru achizitionarea aparaturii medicale necesare. In biletul de intrare este inclus accesul la unul dintre atelierele de creatie, la atelierul de ingrijire a dintisorilor, la atelierele 112 (educatie rutiera si acordare de prim ajutor) si un mic cadou cu ocazia Zilei Internationale a copilului. Accesul la alte ateliere se va face pe baza achizitionarii de jetoane (1 jeton costa 25 de lei si permite accesul la 1 atelier).

Invitatul special al evenimentului va fi Dalma Kovacs (cea care a dublat vocea Elsei din Frozen). Pe cei mici ii vor mai astepta si alte surprize: treasure hunt, vata pe bat, popcorn, limonada si desene pe asfalt.

Distreaza-l pe cel mic si fa in acelasi timp o fapta buna de Ziua Internationala a Copilului!

Text: Bianca Badescu