Ianna Novac, arii celebre intr-un spectacol inedit

ianna-novacFosta componenta a trupei Asia, Ianna Novac, pregateste o surpriza de proportii fanilor. Artista a pus bazele unui proiect inedit si indraznet prin care isi doreste sa aduca muzica de calitate in vietile tuturor. Este vorba despre un spectacol in care soprana basarabeanca va interpreta piese cunoscute alaturi de Bucharest Ladies Orchestra.Primul spectacol de acest gen din Romania

Proiectul Iannei este primul de acest gen din Romania si aduce pe scena 25 de femei talentate care vor interpreta piese celebre ca Oci Ciornaie, Hava Nagila sau That’s Amore, intr-un spectacol care, in desfasurarile anterioare, a reusit sa ridice toata sala in picioare. Daca pana acum soprana si-a obisnuit fanii sa urce pe scena doar alaturi de cvartet, de aceasta data, in noua formula, acompaniata de Bucharest Ladies Orchestra, Ianna va surprinde pe toata lumea si astfel va reusi sa-si implineasca visul: sa aduca ariile celebre cat mai aproape de sufletele oamenilor.

ianna-novac-2“Este un proiect indraznet, dar mi-am dorit mereu ca oamenii sa fie surprinsi placut si sa aiba ce povesti dupa ce pleaca de la concertele mele. Sunt convinsa ca acesta este cel mai frumos cadou pe care il puteam face publicului la inceput de primavara. Spectacolul acesta, in care sexul frumos este dublat de talent va rascoli cu siguranta multe inimi. Mai ales ca am ales pentru asta piese celebre, in a caror interpretare am pus toata dragostea mea de viata, special pentru a ajunge mai usor la sufletele voastre. Este greu sa aduni laolalta atatea profesioniste, dar am incercat sa fac ceva inedit, ceva ce nu s-a mai vazut pana acum in Romania! Ceea ce va propun eu nu este doar un spectacol de muzica buna, ci si o incantare pentru ochi: 26 de femei pe aceeasi scena nu e chiar de colo”, a declarat Ianna Novac.

Text: Madalina Manole