Idei trasnite de impodobit bradul de Craciun

Idei trasnite de impodobit bradul de CraciunFie ca suntem persoane mai conservatoare sau mai nonconformiste, toti urmam traditia atunci cand vine vorba de impodobitul bradului de Craciun. Daca v-ati plictisit sa vedeti in fiecare an acelasi brad de Craciun, impodobit cu aceleasi globulete clasice si aceasi beteala pe care o aveti din copilarie, noi va propunem cateva idei cu totul si cu totul iesite din comun, astfel incat la final, bradul vostru sa fie unic si special. Propunerile noastre, cu siguranta, vor incanta nu numai persoanele rebele sau pe cele cu simtul umorului dezvolatat, ci si persoanele creative.Bradul amintirilor frumoase

O idee de impodobit intr-un mod deosebit bradul este ca in loc de globuletele calsice sa puneti poze cu familia in diferite ipostaze sau sa imprimati pozele pe globuri. Daca bradul este solid, puteti sa-l incarcati chiar si cu rame electronice pe care sa se deruleze poze sau filmulete haioase cu membrii familiei. Efectul va fi surprinzator pentru toata lumea si veti smulge multe zambete.

Bradul oglinzilor

Bradul pe care vi-l propunem in continuare va fi obligatoriu de culoare alba si va fi impodobit cu obiecte argintii. Partea inedita presupune accesorizarea sa cu oglinzi de diferite dimensiuni. Daca veti gasi globuri cu oglinda, cumparati-le fara a mai sta pe ganduri, daca nu, ciopliti dintr-o oglinda chiar voi formele dorite. Cand veti aprinde instalatia, va fi un adevarat spectacol de lumini si culoare, iar pe timp de zi oglinzile vor reflecta fiecare forma si culoare din jur.

Bradul de primavara

Pentru cei cu simtul umorului dezvoltat, avem idei pe masura! Imbodobiti bradul cu flori colorate artificiale sau create din hartie creponata si alaturati fluturi de diferite dimensiuni pe restul crengutelor de brad. Pentru a intregi peisajul primavaratec, adauga si cateva ornamente in forma de animale, de exemplu, porumbei, de preferat de culoare alba. Efectul va fi de neuitat, daca veti adauga si cativa fulgi de nea.

Bradul pufos

Daca aveti copii mici in casa, atunci cea mai buna solutie ar fi sa impodobiti bradul cu obiecte care nu se pot sparge sau strica. Astfel, se vor evita si accidentele nedorite. Impodobiti bradul cu jucarii mici din plus si creati ornamente din materiale textile. Globurile le puteti face din ghem de ata si puteti prinde in brad funde mari colorate sau diferite forme decupate din hartie colorata.

Bradul de apa

Bradul de apa presupune sa fie decorat doar cu obiecte care duc cu gandul la adancimile marilor si oceanelor. De exemplu, poate fi impodobit cu stelute de mare, corali, pestisori colorati sau vaporase si colace de salvare. Ornamentele pot fi din plastic sau facute din turta dulce si martipan. Acesta este un brad care va fi pe placul persoanelor care iubesc culoarea albastra.

Text: Madalina Manole