Ileana Badiu şi povestea sarcinilor pierdute

ileana badiuDoar o minune a făcut ca actrița leana Badiu să îl aibă pe Sasha, fiul ei de 13 ani. Medicii nu i-au mai dat nici cea mai mică speranță să mai aducă pe lume un copil, după ce a pierdut 8 sarcini.

Ileana Badiu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre lucruri nebănuite despre viața sa. Șansele să devină mamă pe cale naturală erau aproape zero, după ce a pierdut 8 sarcini. Nici medicii nu i-au maid at vreo speranță. Însă actrița pare că a trăit o adevărată minune. Iar “minunea” sa poartă numele Sasha și, în curând, va împlini 13 ani.

Deși a pierdut nu mai puțin de 8 sarcini, se pare că Ileana Badiu nu a renunțat niciodată la dorința de a deveni mamă într-o zi. Totul în ciuda tuturor părerilor primite de la specialiști, care i-au dat vestea că acest fapt nu va fi posibil.Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini

A fost până în Germania pentru investigații suplimentare, dar nici medicii de acolo nu au fost mai optimiști. Dar se pare că minunea a avut loc la scurt timp după căsătoria cu medicul Cătălin Badiu.

Însă până să trăiască acest moment extrem de fericit, Ileana Badiu a trecut printr-un coșmar prin care nu ar trebui să treacă nimeni. Actrița se gândea că ar trebui să accepte ideea că nu poate avea un copil. Deja luase în calcul inclusiv adopția, a mărturisit chiar ea.

ileana cu mama si fiul
Ileana cu mama şi fiul ei, Sasha

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât.

Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice. Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil.

Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez”, sunt mărturisirile făcut chiar de Ileana Badiu, în cadrul emisiunii Tv prezentată de Cătălin Măruță.

Cum și-a cunoscut soțul Ileana Badiu

Ileana Badiu și soțul ei, medicul Cătălin Badiu, s-au cunoscut încă de când erau la liceu. Cei doi îl au acum pe Sasha, fiul lor de aproape 13 ani.

Nu totul a fost ușor pentru cei doi parteneri. Asta pentru că au fost ani buni de relație la distanță, presărați chiar și cu momente în care actrița s-ar fi aflat în pragul despărțirii.

Ileana cu fiul şi sotul„La noi a funcționat relația la distanță pentru că avem o chimie extraordinară, comunicăm foarte bine. O relație la distanță te ajută să te cunoști mult mai bine. Cumva, dorul provocat de distanță stimulează o relație.

Au existat și momente când am vrut să mă despart. Dar căsătorindu-mă, mi-am dat seama că aveam cum să-l constrâng, cumva, să ne vedem mai des.

Mi-am dat seama că fiecare are dreptul la o bună dezvoltare profesională, el fiind medic primar de chirurgie cardiovasculară”, a mai mărturisit Ileana Badiu, în aceeași emisiune.

Adelina Mariş

Foto Facebook