Imbracaminte sustenabila pentru petrecerile de Craciun si Anul Nou

Imbracaminte sustenabila pentru petrecerile de Craciun si Anul NouEste perioada anului in care oamenii se imbraca cel mai elegant, iar in sezonul Craciunului, amatorii de petreceri se pot imbraca festiv si totodata cu grija fata de mediu, datorita Conscious Party Collection de la H&M.

Disponibila in magazine si online din 24 noiembrie, colectia pentru femei include articole de baza pentru petrecere ale acestui sezon: bluze kimono, pantaloni cu talie inalta, smochinguri si rochii inspirate din folclor, accentul de culoare fiind rosul. In departamentul Divided predomina o tema „Goth”, cu rochii negre drapate si pantaloni cu detalii din metal.

Intreaga colectie este confectionata din materiale sustenabile, de exemplu din bumbac ecologic, poliester reciclat si Tencel®, H&M desfasurandu-si activitatea, tinand seama de impactul asupra mediului, pentru a asigura un viitor mai sustenabil in industria modei.

Text: Alina Lupa

noiembrie 21st, 2011 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate