Impleteste indrazneala in look-ul tau

Impleteste indrazneala in look-ul tauValorile s-au schimbat. Timiditatea nu mai este una dintre cerintele societatii actuale. Indrazneala si siguranta in propriile puteri au castigat serios teren. Specialistii de la Fusion Models Salon au ajutat-o pe Georgiana Antoche, castigatoarea revistei TONICA sa-si descopere indrazneala, pastrandu-se delicata si feminina.

Georgiana are 24 de ani si lucreaza in domeniul farmaceutic, este foarte ocupata si uneori se mai neglijeaza pe ea in detrimentul job-ului. Ne-a povestit ca nu si-a schimbat niciodata look-ul, preferand parul lung si drept. Acum este pregatita pentru o schimbare radicala! Sa vedem ce i-au propus specialistii!

Coafura extravaganta pentru evenimente speciale

Desi s-a lasat indelung asteptata, Georgiana Antoche, a pasit in salon plina de incredere in sine si in look-ul sau. Cu toate acestea ne-a marturisit ca i-ar prinde bine o schimbare. Inainte de schimbarea de look, parul Georgianei era drept, lipsit de volum si avea o culoare terna. Hair-stylistul Florin Hentz i-a propus castigatoarei noastre o culoare vie, un ciocolatiu fabulos si o coafura in scari, pentru parul ei lucios, lung si drept.

Machiajul de seara, un rasfat binemeritat

Mihaela Fartade, make-up artist a ajutat-o pe Georgiana sa atraga toate privirile cu un machiaj de seara perfect pentru noua ei tinuta. Mihaela a optat pentru clasicul smokey-eyes cu nuante de aramiu-auriu, albastru si negru. Ritualul de make-up si-a urmat pasii clasici: baza de machiaj, fondul de ten, pentru ca, in final, sa aplice pudra cu sidef pentru stralucire si un gloss cu nuanta corai.

Manichiura fabuloasa pentru ocazii speciale

Castigatoarea noastra, Georgiana, avea deja unghii false aplicate, asa ca Mihaela Fartade si-a dat frau liber imaginatiei si i-a aplicat un model extravagant pe unghii. Turcoaz, fucsia, argintiu si negru au fost culorile care au stat la baza modelului.  Mihaela a aplicat cate o linie cu fiecare culoare de oja, incepand de la varf, apoi i-a aplicat un strat de lac transparent pentru stralucire. Nici uleiul de cuticule pentru hidratare nu putea sa lipseasca din acest rasfat.

Text: Sabina Ghiormescu