In noaptea dintre ani, vedetele Kanal D intra in pielea personajelor din scenete celebre

Spectacol inedit, cantec, dans, momente memorabile in editiile speciale de Revelion „Roata Norocului” si „Teo Show”

La trecerea dintre ani, in noaptea de Anul Nou, Kanal D isi asteapta telespectatorii in fata micilor ecrane cu programe speciale, menite sa aduca bucurie si voie buna in suflete. Duminica, 31 decembrie, de la ora 20:00, „Roata Norocului” le-a pregatit romanilor o editie cu totul si cu totul speciala. Ana Maria Barnoschi si Bursucu dau startul editiei de sarbatoare intr-un cadru special. Trei cupluri de vedete, dintre cele mai indragite, vor fi prezente in editia speciala a emisiunii.

Diana Matei si Maria Constantin, Romica Tociu si Cornel Palade, Liviu Mititelu’ si Axinte sunt vedetele care vor da invarti „Roata Norocului” in ultima zi a anului. Premii, cantec, dans, momente amuzante si foarte multe surprize vor face deliciul telespectatorilor duminica seara la „Roata Norocului”.„Cel mai important lucru este sa intampinam Noul An cu bucurie si voie buna, pentru ca asa sa o ducem tot anul”, spune Bursucu.

De la ora 22:00, Teo Trandafir continua petrecerea de Revelion cu o editie speciala  „Teo Show”. Toate vedetele statiei vor fi prezente in platoul emisiunii pentru a le oferi telespectatorilor momente inedite, unice, in roluri in care nu i-ati mai vazut pana acum. „Daca ar fi sa vedeti scenete, cum faceam pe vremuri, v-ar placea sa interpretati un personaj?”, isi intreaba Teo Trandafir colegii.

Vedetele Kanal D nu doar ca au raspuns afirmativ la propunerea lui Teo, dar au si trecut la fapte. „Barfitoarele”, „Mitica, dormi?”, „Cititorii de contoare” sau „In Gara” sunt doar cateva dintre scenetele consacrate care au ramas vii in suflete romanilor de-a lungul anilor, si in care vedetele Kanal D vor juca.

Distractia va continua cu o multime de artisti romani care isi vor face aparitia la petrecerea de Revelion, la „Teo Show”, printre care Andreea Banica, Daniela Condurache, Raul, Aurora si Sandel Mihai, Maria Buza, Irina Loghin,  Mariana Ionescu Capitanescu, Maria Carneci.

Text: Iulia Mirica