Inainte de Montreux Jazz Festival, Mandinga canta la Gala Jazz Avem

Mandinga latin jazzJoi, de la ora 20:00, in Music Club din Bucuresti, crema jazz-ului romanesc va aduce un tribut celebrului Montreux Jazz Festival. Totul se va petrece la Gala Jazz Avem, organizata de ArtSide si sustinuta de Europa FM. PUIU PASCU TRIO alaturi de IRINA SARBU, COBZALITY,   JAZZAPPELLA si ineditul show MANDINGA LATIN JAZZ sunt atractiile Galei Jazz Avem din 30 mai.

            In cadrul evenimentului, Mandinga va anunta oficial participarea anul acesta la cel mai important eveniment dedicat jazzului de pe continent – Montreux Jazz Festival.  Pentru prima data in istoria festivalului, o trupa romaneasca din main stream a fost invitata sa-si prezinte showul Latin Jazz in cadrul evenimentului, care va avea loc in perioada 5 – 20 iulie.

Mandinga va avea pe scena o serie de invitati speciali, care vor completa showul Mandinga Latin Jazz. Spectatorii Galei Jazz Avem din Music Club vor avea ocazia sa ia parte la pregatirea acestei participari, dar si sa se bucure timp de cateva ore de jazz de cea mai buna calitate. Prezentatorul Galei Jazz Avem, de joi, 30 mai, este Catalin Stefanescu.

Text: Andreea Popescu