Incepe viata de mama cu dreptul, alaturi de Roxana Iliescu

decupat_Incepe viata de mama cu dreptulRoxana Gabor-Iliescu se pregateste sa devina mama pentru a treia oara, motiv ce a indemnat-o sa-si impartaseasca experientele traite pana acum in cadrul unui eveniment de profil intitulat Incepe viata de mama cu dreptul ce va avea loc marti, 28 iulie, incepand cu ora 18:30.Atelier cu si despre mamici

Jurnalista isi propune sa vina in ajutorul viitoarelor mamici cu sfaturi elementare atat despre cresterea si ingrijirea bebelusilor cat si despre importanta psihicului in tot acest proces astfel incat cele noua luni de sarcina dar si primele luni ale maternitatii sa fie un vis frumos si implinit. In cadrul atelierului vor vorbi atat medici de profil cat si un terapeut care va propune exercitii de relaxare si reechilibrare emotionala urmarind metoda „Calatoria” promovata de Brandon Bays.

Am invatat din experienta sarcinilor trecute cat de importanta este starea mea emotionala pentru copil si ca primele zile dupa nastere sunt cruciale pentru viitorul sanatos al pruncului, dar si al meu. Vreau sa va impartasesc greselile mele, dar si solutiile gasite. Vreau sa va spun adevarul gol golut despre tot ce am simtit si experimentat eu, dar si ce am aflat de la specialisti, astfel incat voi, viitoare mamici, sa le puteti adapta nevoilor voastre.”, a declarat Roxana Gabor-Iliescu.

Text: Madalina Manole