Incursiune in lumea bijuteriilor moderne. Propuneri de Valentine’s Day si Martisor

Fara doar si poate… bijuteriile pot dezvalui multe despre o femeie. Uneori senzualitate, alteori incredere si statut… Sunt o expresie vie a personalitatii, chiar si lipsa lor poate avea o semnificatie. O bijuterie atent aleasa poate fi un aliat de nadejde, poate scoate in evidenta anumite trasaturi fizice sau poate reprezenta o amintire de suflet.Minionette

Brandul Minionette s-a nascut din dorinta de a oferi o alternativa creativa si minimalista la bijuteriile din aur de pe piata din Romania. In plus, iubitoarele de frumos si simplitate care vor calca pragul showroomului sau vor accesa site-ul www.minionette.ro au posibilitatea de a-si transforma ideile in realitate, datorita tehnologiei de proiectare si printare 3D folosite.

Delicatete, expresivitate, farmec

Nu ai cum sa nu te indragostesti de bijuteriile care poarta semnatura Minionette. Bijutierii lucreaza cu aur fin pe care il transforma in aur de 14K sau 18K, alb sau galben. Fauresc cu migala, dar mai ales cu sufletul, folosesc pietre pretioase, cu precadere diamante albe si negre, precum si perle naturale de cultura. In aceasta calatorie in fascinanta lume a bijuteriilor, te invita o echipa formata din sase persoane. Cu experienta in domeniu, deschisi, inventivi, dau nastere impreuna celor mai frumoase podoabe. Si crede-ne pe cuvant ca realizarea lor presupune un proces complex.

Nota distinctiva

Ce este diferit la aceste bijuterii? Sunt altfel, trebuie doar sa le privesti. Forme geometrice, linii clasice, completate adesea cu pietre pretioase sau perle, modele minimaliste, actuale – pentru femeia actuala. Fiecare colectie Minionette reflecta o tema, iar pana in prezent au fost abordate cinci directii: diamantele, iubirea, formele geometrice, diferite animale si zodiacul.

Propuneri de Valentine’s Day si Martisor

Desigur, inimioarele sunt nelipsite. Modelele de inele Hearts on Fire, Tiara, Princess Crown, Best Kept Secret sau Follow Your Heart vor aduce zambete. Pentru Valentine’s, Minionette recomanda si colierele sau cerceii. Doamnelor, dati de veste! Iar de Martisor, indreapta-ti atentia catre gama de bratari, fie pe lantisor, fie pe snur si catre colectia Into the Wild, potrivita cu venirea primaverii.

Text: Ruxandra Dumitrescu