Ingrijeste-ti pielea cu tonica.ro si Naturalis

Ingrijeste-ti pielea cu tonica.ro si Naturalis Castiga alaturi de tonica.ro si Naturalis un sampon pentru parul cu tendinte de ingrasare pe baza de extract de urzica.

 

 

Extractul natural de urzica hraneste parul si normalizeaza functia glandelor sebacee. Samponul se aplica masandu-l usor pe parul ud, apoi se clateste cu multa apa.

 

 

 

Concursul se desfasoara in fiecare saptamana, iar castigatorii sunt desemnati prin tragere la sorti si anuntati in fiecare luni, pe pagina de concurs a site-ului.

 

Cum particip la concurs:
• Te inregistrezi pe site.
• In caseta de concurs tonica a paginii de inregistrare completezi cuvantul „Naturalis”.
• Daca esti deja inregistrat pe site-ul www.tonica.ro trimite-ne un e-mail la [email protected] cu datele tale de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa), in subiect mentionand concursul la care doresti sa participi.

 

Poti intra in posesia produsului oferit de Naturalis in termen de doua saptamani de la anuntarea castigatorului. Daca te numeri printre cei norocosi vei primi mai multe detalii pe adresa de e-mail cu care te-ai inscris in concurs.

Premiul se ridica de la sediul redactiei: Bucuresti, Str. Islaz, nr.3, et.2, sector 1, 0742 220 742; 021 207 9136 int.131

 

 

Succes!

 

Castigator concurs:

  • Cristina Teodorescu

 

Arhiva castigatori:

  • Barzoi Ana
  • Diana Marinescu
aprilie 20th, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate