Îngrijire de durată pentru un păr strălucitor

Cu toate ne dorim un păr sănătos și strălucitor fără prea mari eforturi, însă acesta ne dă mari bătăi de cap. Un truc simplu ar putea fi un tratament cu keratină care poate scurta timpul de coafare la jumătate și cu siguranță vei avea un păr neted, strălucitor și ușor de întreținut.

Un astfel de tratament pentru îngrijirea părului, este unul care necesită mult timp și, este și foarte costisitor. Un tratament cu keratină poate costa în jur de o mie de lei sau poate mai mult și vei petrece la salon între două și șase ore, în funcție de grosimea și lungimea părului tău.

Dar, partea bună este că acum, astfel de tratamente de îngrijire ale părului sunt disponibile și pentru a ți le aplica singură, acasă. Acestea se mândresc cu proprietăți de netezire ca ale unui tratament profesional, însă fără substanțele chimice dure, cum ar fi formaldehida.Tratament cu keratină sigur și eficient

O dată cu pandemia de Covid-19 și toate măsurile de siguranță, cu toate ne-am reorientat pentru tratamente de înfrumusețare făcute acasă. Printre acestea se numără și îngrijirea părului. Dacă în urmă cu cinci ani, tratamentele cu keratină nu erau așa faimoase sau atât de eficiente, iată că tehnologia a evolua. Keratina este acum un ingredient de bază dintr-o gamă de produse excelente pentru păr, de la creme și seruri, până la măști și spray-uri.

Este important să reții că un tratament cu keratină efectuat acasă nu va dura la fel de mult ca un tratament profesional la salon, dar avantajul va fi în portofel. Trebuie doar să urmărești instrucțiunile și să aplici tratamentul conform etichetei produsului tău favorit.

Iată câteva produse de îngrijire pentru un păr neted și strălucitor:

Un produs special conceput pentru îngirjirea părului este șamponul cu keratină de la Naturalis, care are la bază o formulă îmbogățită cu extract natural din frunze de vită-de-vie, extract de lavandă și keratină care conferă volum și strălucire părului lipsit de vigoare și extract din conuri de hamei.

De asemenea, uleiurile de păr Difeel, bogate în vitamine și acizi grași esențiali, sunt special formulate pentru a menține sănătatea și frumusețea părului și a scalpului.

Iulia Mirică

Foto: pixabay.com