„Inima” feat. Delia si „Animal de prada”, doua piese noi by Carla’s Dreams

Carla’s Dreams isi bucura fanii cu lansarea a doua piese: „Inima”, realizata in colaborare cu Delia, si „Animal de prada”. Piesa „Inima” este inclusa pe albumul „Antiexemplu” si a fost prezentata publicului in premiera, in varianta cu Delia, la show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, la fel ca si piesa „Animal de prada”.

„Inima” este compusa de Carla’s Dreams si produsa de Costin Bodea, iar „Animal de prada” este compusa tot de ei si produsa de Alex Cotoi, cel care a produs toate hiturile artistilor: „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Pana la sange”. Videoclipurile pentru „Inima” si pentru „Animal de prada” au fost regizate si filmate de Roman Burlaca si George Secrieru de la BR Films, cu care Carla’s Dreams colaboreaza de fiecare data.

„Inima” este o piesa scrisa si lansata de catre Carla’s Dreams acum 5 ani, de care Delia s-a indragostit si care a o noua forma dupa colaborarea cu Carla’s.

„O adresare catre inima, un dialog sincer despre sentimente, dezamagiri si sperante. Un duel ascuns dintre rational si subconstient”, a declarat Carla’s Dreams despre aceasta noua varianta a piesei. „De fiecare data ne completam bine, Carla’s Dreams si cu mine, si nu ne putem abtine sa nu colaboram”, a spus si Delia.1 milion de abonati pe canalul de YouTube

De curand, Carla’s Dreams au strans 1 milion de abonati pe propriul canal de YouTube, acolo unde au nu mai putin de 468.000.000 de milioane de vizualizari. Acesta este al doilea canal de YouTube din Romania la categoria artisti, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonati. Anul acesta, Carla’s Dreams au sustinut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului „Antiexemplu”, show-ul fiind regizat chiar de artisti. De asemenea, Carla’s Dreams au castigat anul acesta patru premii in cadrul Media Music Awards: Best Song cu „Imperfect”, Best Group, Spring Hit cu „Antiexemplu” si Summer Hit cu „Pana la sange”.

Text: Iulia Mirica