Inna a lansat „Me Gusta”, prima piesa compusa integral de ea, in spaniola!

INNA a lansat piesa „Me Gusta”, compusa integral de ea in limba spaniola. Melodia este prima de pe albumul pe care artista il va lansa anul acesta in spaniola si este produsa de David Ciente, producatorul unor hituri precum „Gimme Gimme”, „Ruleta” sau „Dale Papi” – Lariss.

Videoclipul piesei „Me Gusta” a fost filmat in Bucuresti si in Barcelona, in regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat pana acum pentru „Yalla”, „Ruleta”, „Good Time”,  DoP Marius Apopei („Ruleta”) si John Perez, director de imagine care a colaborat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z si Lady Gaga.

„Sunt bucuroasa ca am lansat <Me Gusta>, o piesa pe care am compus-o eu si care este foarte asteptata de fanii mei. Am facut o super echipa cu David Ciente. Sper sa va placa si sa va faca sa dansati”, a declarat  INNA.

De imaginea artistei s-au ocupat RDStyling (tinute), Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair). INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hituri ale sale, precum „Diggy Down”, „Yalla” , „Bop Bop”, „Ruleta” si „Caliente”.Special guest in Mexic

O alta noutate pe care artista o aduce fanilor ei in aceasta perioada este aceea ca in luna martie ea va canta in Mexic, ca special guest in show-ul celor de la Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii numarul 1 in lume in 2015 si numarul 2 in 2014, 2016 si 2017. INNA a lansat la finalul anului trecut albumul „Nirvana” pe care este inclus single-ul cu acelasi nume, dar si „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Nota de plata” cu The Motans, precum si piese noi: „Don’t Mind”, „Dream About the Ocean” sau „My Dreams”.

Text: Iulia Mirica