Inna, față-n față cu Naomi Campbell

Zilele trecute a avut loc lansarea celei mai noi colecții ale brand-ului Alexander McQueen. La evenimentul desfășurat la Londra a fost prezentă și cântăreața Inna, care a fost însoțită de iubitul său, Deliric.

La un moment dat, în cadrul prezentării, pe catwalk, și-a făcut apariția cunoscutul topmodel Naomi Campbell. Aceasta a purtat o salopetă de tip catsuit, acoperită cu paiete și cu decupaje sexy.Ce a purtat Inna la prezentarea de modă

Nici artista noastră nu s-a lăsat mai prejos, Inna alegând o ținută îndrăzneață, un sacou-puffer supradimensionat și niște pantofi cu toc de la Valentino.

Drintre vedetele prezente la show-ul din campusul facultății Greenwich a făcut parte și cântăreața Janet Jackson, sora regretatului Michael Jackson. Aceasta a purtat un costum negru cu o cămașă albă, pe care le-a accesorizat cu o poșetă tot neagră și cu accente argintii.

Noua colecție a casei de modă Alexander McQueen punea accentul pe decupajele îndrăznețe, umerii supradimensionați și culori puternice cu printuri excentrice. În continuare propunerile brand-ului sunt costumele negre și rochiile elaborate, cât mai puțin accesorizate. Vezi AICI noua colecție Alexander McQueen!

Bettina Cristea

Foto: Instagram și Facebook Inna, Alexander McQueen, Naomi Campbell