INNA incheie cel de-al cincilea turneu in Mexic

INNA incheie cel de-al cincilea turneu in MexicINNA se pregateste de incheierea celui de-al cincilea turneu in Mexic, dar si in Chile. Turneul a cuprins orase si show-uri mari precum Telehit sau 40 Principales, unde a cantat in fata a 100.000 de oameni. Pe aceeasi scena a urcat si celebra trupa Garbage, dar si Yandel (cu care deja are colaborari pentru piesele “Dame Tu Amor” si “In Your Eyes”).

INNA a mai sustinut concerte in Torreon, Monterrey, Guadalajara, Mexico City, San Luis Potosi, Durango si in Chile, iar show-ul din Guadalajara a avut loc cu o zi inainte de ziua de nastere a artistei. Show-ul a mai fost marcat si de lansarea in premiera a videoclipului celui mai recent single – “In Your Eyes”. Piesa este o colaborare cu Yandel si are pana in prezent 13 milioane de vizualizari pe YouTube.  Pentru acest turneu, tinutele INNEI au fost lucrate impreuna cu ID Sarrieri si 109.

Pana la sfarsitul acestui an, frumoasa cantareata va sustine concerte in Europa. In anul ce vine, mai exact in luna ianuarie, INNA va lansa o piesa alaturi de celebrul Pitbull iar in martie se va intoarce in Mexic pentru o noua serie de concerte in cadrul unui nou turneu.

 

Text: Andreea Popescu

decembrie 9th, 2013 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate