INNA la brunch alaturi de Jay-Z, Beyonce, Usher, DJ Khaled

INNA la brunch-ul Roc Nation alaturi de Miquel, unul dintre artistii nominalizati la Grammy

INNA a fost invitata la brunch-ul ROC NATION, casa de discuri care o reprezinta in Statele Unite, eveniment care a avut loc in Los Angeles.

La acest eveniment au mai participat Jay-Z, Beyonce, DJ Khaled, Usher, Miguel sau P Diddy. Artista se afla in Los Angeles unde participa la emisiuni, filmari si evenimente, dar si a sesiuni de compozitie pentru piese noi impreuna cu David Ciente.

De curand, INNA a lansat piesa “Sin Ti”, compusa de ea si produsa de David Ciente, alaturi de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar si pentru “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.

INNA – Sin Ti

 

Anul trecut, INNA a lansat “RA” si “Iguana”, doua piese cu un sound complet nou fata de cel cu care erau obisnuiti fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul “YO”.

INNA – RA

INNA – Iguana

 

Albumul “YO” va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul “YO”, INNA a cantat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca in fata a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a facut un promo tour la cele mai importante televiziuni si radiouri din Mexico si a dat interviuri pentru publicatiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.  “YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stari pe care INNA simte ca le-a trait in alta viata.

 

INNA – YO (trailer)

 

De curand, artista a cantat pentru prima data in Australia, la Melbourne si in Sydney.