Inna lanseaza Summer Days

Inna lanseaza Summer DaysVara aceasta a fost plina de surprize din partea Innei. Dupa ce la inceputul lunii iulie a lansat piesa “Good Time”, in colaborare cu Pitbull, Inna se pregateste de o noua lansare muzicala. De aceasta data este vorba despre un EP (Extended Play) care va cuprinde patru piese si se va intitula sugestiv “Summer Days”.

“Take Me Higher”, “Low”, “Devil’s Paradise” si “Body and the Sun”, sunt cele 4 piese noi care vor compune EP-ul si sunt produse de baietii de la Play&Win, impreuna cu Axident (“Talk Dirty” – Jason Derulo feat. 2Chainz si “Wiggle Wiggle” – Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus (“Rihanna’s “Cheers” and “Made in the USA” – Demi Lovato) si Georgia Ku.

Pentru acest EP, Inna a facut o sedinta foto cu fotograful Tibi Clenci, chiar pe litoralul romanesc. Pentru a-si tine fanii intr-un suspans placut, indragita artista a anuntat ca va lansa pe rand, saptamanal, cate o piesa, incepand cu data de 25 august cand va aparea piesa “Take Me Higher” si terminand cu data de 15 septembrie cand va lansa piesa “Body and the Sun”. Piesa “Low” va fi lansata pe data de 1 septembrie, iar pe data de 8 septembrie va putea fi ascultata piesa “Devil’s Paradise”.

“Summer Days este un cadou special pe care vreau sa il ofer fanilor mei, acum pe final de vara, tocmai pentru ca vreau ca prin aceste piese, sa pastreze energia si atmosfera de vacanta in fiecare zi din an. Abia astept sa le asculte!”, a declarat Inna.

Pentru artista urmeaza o toamna plina de concerte, astfel, in septembrie si octombrie va avea turnee in America Latina si Japonia, iar pana atunci fanii o vor intalni pe scena din Istambul, la festivalul GNC.

 

Text: Madalina Manole