INNA – regina din casa muzicienilor

INNA compune muzică în ”Dance Queen’s House” 3 săptămâni, iar fanii vor putea urmări pe YouTube experiența.  

INNA a început o sesiune muzicală care se numește ”Dance Queen’s House”, care va dura 3 săptămâni și se va desfășura într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului.

Alături de artistă vor fi Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. În cele 3 săptămâni care vor urma și împreună cu aceștia, INNA va compune și va lucra piese noi.

Toate momentele care se petrec în casă, procesul creativ vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al INNEI, pe Instagram și Facebook. În urma acestei sesiuni, vor rezulta mai multe piese, dar 5 dintre acestea vor fi lansate într-un EP care va purta chiar numele ”Dance Queen’s House”.

””Dance Queen’s House” este un proiect care mă entuziasmează, pentru că îmi place să merg la studio să compun piese și este cu atât mai plăcut să locuim toți într-o casă și să ne bucurăm de muzică și de timp petrecut împreună”, a spus INNA. Pentru siguranță și pentru ca totul să aibă loc în condiții de respectare a normelor de protecție împotriva COVID-19, toți cei prezenți în ”Dance Queen’s House” au fost testați în prealabil.