INNA și Farina, mix de stiluri

INNA revine cu single-ul ”Read My Lips” în colaborare cu Farina, superstar din Columbia.

”Read My Lips” este un mix de stiluri (pop, reaggaeton, trap), iar videoclipul prezintă două artiste puternice, sexy, stylish.

”Sunt entuziasmată să lansez ”Read My Lips”, mai ales pentru că o am alături de mine pe Farina, o super artistă, my latino girl. Let’s get this party started!”, a declarat INNA.

”Este o reușită imensă pentru cariera mea să am o colaborare cu INNA, regina muzicii dance și simt că este o combinație foarte puternică, plină de forță, senzualitate, lucruri care ne caracterizează pe amândouă. INNA este genul acela de artist care inspiră cu totul: vocea unică, piesele ei, versurile ei. Este și un fashion icon și sunt onorată să lansăm ”Read My Lips” împreună”, a spus Farina.

Farina este cântăreață, actriță, compozitoare originară din Columbia care s-a făcut remarcată în cadrul show-ului X Factor, unde a obținut locul 3, dar și prin versatilitatea de a aborda mai multe genuri muzicale (reaggae, rap, trap, pop, dancehall), precum și prin colaborările cu artiști precum Tinie, Thalia, Sofia Reyes și Maluma. 

”Read My Lips” este una dintre piesele INNEI care are super rezultate pe YouTube: 9 milioane de vizualizări în doar 11 zile de la lansare.