Ce inseamna cand visezi soareci sau sobolani?

Visul in care apar soareci are semnificatii total opuse fata de visul in care apar sobolani. Soarecii sunt simbol al agilitatii, al finetii si al inteligentei, iar visul in care apar are, in general, o interpretare pozitiva; in schimb, sobolanii simbolizeaza murdaria, distrugerea, invidia si lacomia, un vis in care apar fiind intrepretat mai degraba negativ. In plus, sobolanii sunt asociati cu aspectele cele mai degradante si mizere ale societatii. Atat soarecii, cat si sobolanii, atunci cand sunt visati, dezvaluie informatii despre prieteni falsi si dusmani sau anunta pagube si nenorociri. Totodata, soarecii pot vorbi despre stadiul si calitatea relatiei de cuplu. Rozatoarele, in general, sunt privite ca animale de suferinta (cobai) si, din acest motiv, persoana careia ii apare in vis un astfel de simbol se poate simti testata, manipulata sau victima unor evenimente sau persoane. In cultura araba, soarecele este un simbol al caminului, al locuintei, dar si al prosperitatii, deoarece se spune ca acestia se strang doar in casele bogate. Tot vechii arabi considerau ca sobolanii din vis prevestesc o calatorie sau o schimbare de domiciliu. Pentru a descifra intocmai visul, sunt extrem de importante contextul in care aceste vietati apar si starea pe care o provoaca visatorului.Ce inseamna cand visezi caine?

Interpretarea visului in care apar soareci sau sobolani

 • Daca visezi soareci in casa, inseamna ca rudele sau prietenii apropiati te vorbesc pe la spate si uneltesc impotriva ta. Soarecele in casa din vis anunta si pagube materiale.
 • Daca visezi un sobolan in casa, este semn rau, acesta prevestind certuri si minciuni in interiorul familiei sau prieteni foarte apropiati care iti vor face rau prin vorbe neadevarate. Simbolizeaza o comunicare precara cu persoanele apropiate din jurul tau.
 • Daca visezi un soarece sau un sobolan care roade mobila sau obiecte din casa, este semn ca urmeaza sa pierzi o suma de bani sau ca vei fi pagubit si exista posibilitatea ca persoana care iti face rau sa fie chiar din anturajul tau.
 • Daca visezi un soarece sau sobolan care umbla pe masa, este semn ca sporul casei tale este in pericol. Incearca sa-ti planifici mai bine bugetul si sa nu dai bani cu imprumut.
 • Daca in vis vezi soareci sau sobolani care iti intra pe geam in casa inseamna ca vecinii tai te barfesc si sunt cu ochii pe gospodaria ta. Acest vis poate simboliza si greseala sau remuscarea de a fi prea prietenos cu strainii sau de a lasa pe altii sa se amestece in treburile tale. Atentie la prietenii fatarnici din jurul tau si incearca sa nu mai deschizi usa tuturor celor care bat in ea.
 • Daca visezi soareci sau sobolani care fug spre usa, inseamna ca poti primi niste vizite neasteptate de la persoane pe care nu-ti face o deosebita placere sa le intalnesti.
 • Daca in visul tau soarecele sau sobolanul fuge catre o gaura, este o avertizare: este posibil ca un hot sa iti dea tarcoale casei. Fereste-te de o posibila spargere a locuintei si fii mai precaut.
 • Daca te visezi inconjurat de soareci, atunci este semn clar ca in jurul tau ai prieteni falsi si prefacuti. De asemenea, acest vis poate traduce o inselaciune, iar daca mai multi sobolani te inconjoara, poti fi inselat chiar de partenerul de viata. Acest gen de vis poate simboliza si amanta sau femeia de moravuri usoare care ii da tarcoale sotului si-l ispiteste.
 • Daca o persoana iti apare in vis sub forma unui soarece sau sobolan, este semn clar ca acea persoana, in realitate, te ocaraste, te vorbeste de rau chiar prietenilor tai.
 • Daca visezi ca un soarece sau sobolan fuge de tine, este semn ca vei descoperi persoanele care te vorbesc de rau si le vei dejuca planurile. Totodata, acest vis poate traduce insomnii, ganduri multe si griji.
 • Visul in care te vezi prinzand soareci sau sobolani este semn bun, avertizandu-te ca ai scapat de ghinioanele din viata ta si ca urmeaza un drum lin. In functie de marimea vietatii, iti poti da seama de anvergura evenimentelor depasite sau de gravitatea conflictelor traite.
 • Daca visezi un soarice prins in cursa, pregateste-te sa primesti vesti din partea cuiva pe care nu prea il ai la suflet. De asemenea, aspectul poate simboliza si o persoana care te sacaie, insistenta cuiva din cercul tau de prieteni.
 • Daca prinzi un soricel in vis, pregateste-te de casatorie sau, daca esti singura, pregateste-te sa-ti cunosti jumatatea, caci acest vis indica faptul ca vei intalni o persoana care te va iubi si te va face fericita.
 • Daca in vis te sperii de un soarece, inseamna ca in realitate va urma un eveniment neplacut pentru tine, poti fi pusa intr-o situatie rusinoasa sau jenanta.
 • Daca in vis iti apare un soricel mort, este semn de destramare a relatiei, poti pierde o persoana valoroasa din viata ta, in principal visul fiind asociat cu partenerul, si nu cu prieteni sau alti membri ai familiei.
 • Daca te visezi omorand un soricel, atunci porti asupra ta o vina interioara. Te consideri vinovata pentru o relatie care s-a sfarsit, pentru o durere pe care ai provocat-o partenerului.
 • Daca in vis iti apare un soarece vioi care se joaca, este semn pozitiv, in viata ta urmeaza o perioada de veselie, de liniste. Poate traduce o nunta sau nasterea unui copil, un eveniment important si fericit.
 • Daca te vezi in vis tinand in mana un soarece, este semn bun, indicand fie ca tu vei
  ramane insarcinata, fie ca o prietena buna va ramane gravida.
 • Multimea de soareci sau sobolani care alearga haotic si care imprima visatorului o stare de panica si groaza poate anunta o perioada de foamete, de lipsuri materiale si griji in aceasta privinta. Pe de alta parte, poate anunta un razboi, un scandal mare intre tine si prieteni, cunostinte sau rude.
 • Soaricele alb care-ti apare in vis simbolizeaza nunta; fie vei fi ceruta in casatorie, fie, daca esti deja maritata, vei participa la o nunta. Totodata, traduce o relatie de cuplu implinita, fericita, linistita si plina de bucurii.
 • Soarecele negru din vis este semn ca un prieten, vecin, ruda iti fura din casa.

Iata ce inseamna daca visezi sarpe! Click aici!

Text: Madalina Manole