Invata sa te machiezi ca un profesionist cu Beauty Make-up Artistry

shutterstock_2810420Adio, machiaj strans in jurul ochilor, adio, machiaj cu cearcane! De sambata, 19 ianuarie, scoala de machiaj Beauty Make-up Artistry incepe seria de seminarii “Invata sa te machiezi ca un profesionist”.

Concepute ca o serie de intalniri relaxante si amuzante intre prietene, seminariile vor avea loc in fiecare sambata, de la ora 11.00, la sediul scolii din strada Emanoil Porumbaru, nr. 58.

Tehnici de manuire a pensulelor, secrete, trucuri de machiaj, selectarea culorilor sau alegerea tipurilor de machiaj in functie de trasaturile fetei sunt doar cateva dintre temele care vor fi abordate rand pe rand, astfel incat, la finalul seriei de seminarii, participantele sa se poata machia precum profesionistii ori de cate ori au nevoie.

Fiecare seminar “Invata sa te machiezi ca un profesionist” se incheie cu evaluarea truselor de machiaj ale participantelor. Trainerul Beauty Make-up Artistry ofera consultatii gratuite despre ce ar trebui sa contina o trusa de machiaj, valabilitatea produselor si culorile alese.

Toate produsele folosite in timpul seminariilor “Invata sa te machiezi ca un profesionist” sunt asigurate de Beauty Make-up Artistry. Taxa de participare la un seminar “Invata sa te machiezi ca un profesionist” este de 60 de lei, iar inscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected].

 

Text: Andreea Popescu