Invata sa-ti pui frumusetea in valoare prin machiaj: bronze make-up, machiaj de zi, pin-up, smokey eyes

Traim in secolul vitezei, asa ca femeia moderna nu are timp sa apeleze prea des la serviciile unui make-up artist sau ale unui salon de infrumusetare. Tocmai de aceea, Alina Brailescu, make-up artist ABA Make-Up Academy, a creat un workshop de Self Makeup, in care poti invata atat tehnici de machiaj, cat si sfaturi de ingrijire a tenului, din experienta trainerilor.

7 greseli de machiaj care te imbatranesc

Dincolo de executia machiajului, iti vei descoperi trasaturile fetei si vei experimenta diverse tehnici si artificii care te vor ajuta sa iti scoti calitatile in evidenta. Workshop-ul va avea loc la Beauty Makeup Workshop intre 12 si 14 mai, la sediul din str. General Nicolae Dona, 22-24, sector 1, Bucuresti.Descopera estetica machiajului

Evenimentul marca ABA MAKEUP ACADEMY (furnizor de cursuri de formare profesionala pentru adulti, care ofera cursuri de machiaj atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti) se va desfasura timp de 6 ore in fiecare zi.

Programa cursului include machiaj de zi, bronze make-up, pin-up make-up, smokey eyes, cut crease. Pe langa estetica machiajului, vei invata si cum sa realizezi corectia fetei si a ochilor in functie de forma lor, cum sa trasezi linii de eyeliner, cum sa realizezi tehnica blending.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru produse cosmetice, pensule, produse de ingrijire a fetei sau modele pentru ca toate sunt asigurate in cadrul atelierului care imbina partea teoretica, cea demonstrativa si pe cea practica. Inscrierile la atelier se fac telefonic la 0726 969 172, pe mail [email protected] sau pe pagina de facebook ABAcademy Makeup.

Vrei sa afli care sunt cele mai noi tehnici de machiaj semipermanent? Click aici!

Text: Oana Baltoc