Ioana Ignat lansează single-ul „Am vrut să te sun”

ioana ignatIoana Ignat pornește într-o nouă călătorie ce se anunță a fi o altă filă de succes și lansează melodia „Am vrut să te sun”. Ea a cucerit topurile muzicale cu hitul „Dacă tu nu ai fi”, împreună cu Edward Sanda. Şi această piesă este compusă de Ioana și Edward Sanda, în studiourile GreenEye Music și lansată alături de MediaPro Music & Universal Music România.Primul pas către primul album

Odată cu noua melodie, Ioana Ignat intră într-o nouă sferă muzicală ce va aduce și lansarea primului sau album. În toată această perioadă, Ioana a lucrat în studio multe melodii, atât balade, cât și piese dance cu mesaje puternice, totul culminând cu un material discografic amplu și creativ. „Am vrut să te sun” deschide tracklist-ul albumului, fiind o melodie cu un refren foarte catchy și cu un sound recognoscibil.

5 ani pas cu pas

Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesă anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, videoclipul piesei are 64 milioane de vizualizări.  În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul „Ultimul Anunț” (2,7 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul „Dacă tu nu ai fi” (12 milioane de vizualizări). În 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia „Am ales cu sufletul”.