Irina Columbeanu și visul ei: ce vrea să fie când va fi mare?

Ce cariera vrea sa urmeze Irina Columbeanu
Irina Columbeanu, alaturi de mama ei, Monica Gabor. Sursa foto: Instagram

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au toate motivele să fie mândri de fiica lor! La doar 15 ani, Irina Columbeanu nu doar că s-a transformat într-o domnișoară în toată regula, care a moștenit trăsăturile mamei sale fotomodel, ci a reușit să surprindă pe toată lumea cu noile sale preocupări. Și se pare că nu le calcă pe urme părinților ei.

Se fac 4 ani de când fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a părăsit România pentru Statele Unite ale Americii, acolo unde stă cu mama ei. Deși acasă îi duce dorul tatăl ei, rămas și fără avere, se pare că micuței îi priește viața peste ocean. Irina Columbeanu este acum în clasa a X-a la un liceu din Malibu, California și are diverse activități care o ajută să-și dezvolte deja viiitorul. Și deja se pare că știe pe ce drum vrea să o apuce. După câteva încercări de vlogging, se pare că adolescenta s-a reprofilat către un domeniu cu totul surprinzător. Și se pare că își dorește o carieră departe de mediul de afaceri cu care a cochetat tatăl ei, dar și de podiumul pe care a defilat mama ei.Fiica lui Moni și Iri, interviu despre carieră

Ca membră a clubului “Boys and Girls Club of Malibu”, Irina Columbeanu a luat parte – pe 24 iulie – la un seminar de robotică ce a avut loc în Anaheim, California. Iar fiica foștilor soți Columbeanu s-a numărat printre participanții care au acordat un interviu jurnaliștilor de la publicația The Malibu Times, care au făcut un reportaj despre eveniment. Și se pare că Irina nu a avut deloc emoții să stea de vorbă cu presa, cel mai probabil fiind obișnuită de micuță cu microfoanele și camerele de filmat care roiau în jurul părinților ei la fiecare apariție publică.

„De fiecare dată când ce particip la un astfel de eveniment, plec cu un sentiment de încântare pentru că fac parte dintr-o mișcare atât de inspirată care schimbă în bine viața copiilor. De asemenea, adun noi experiențe pline de înțelepciune și cunoștințe pe care altfel nu le-aș învăța”, a mărturisit Irina Columbeanu.

Irina Columbeanu și visul ei

Și se pare că a apreciat și munca în echipă, pe care fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor o caracterizează drept eficientă pentru a îmbunătăți lumea întreagă. Fiecare robot a fost asamblat de cel puțin șapte studenți ambițioși, având ca scop final să ajute copiii cu dizabilități.

„În aproximativ două-trei ore, au fost construite zeci de mașinării și asta doar pentru că ne-am unit cu toții hotărârea și priceperea, lăsând ego-urile în urmă”, a mai declarat Irina Columbeanu.

Irinuca a mărturisit că este interesată de o carieră în domeniile STEM, iar programul la care a participat o va ajuta și mai mult să-și îndeplinească visul.

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg și, pentru a realiza acest lucru, sunt mereu în căutarea de noi oportunități STEM pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu și, sper, să le folosesc pentru a salva vieți într-o zi”, a continuat fiica lui Irinel Columbeanu și a Monică Gabor.

„Mă gândeam în sinea mea că mașina pe care o construiam este pacientul meu și, cu fiecare pas pe care îl parcurgeam, îmi imaginam că suntem cu un pas mai aproape de a salva o viață, ceea ce făceam atât în realitate, cât și în operația fictivă.”, a mai povestit Irina Columbeanu.