Irina Rimes şi bărbatul pentru care s-a mutat la Paris

Irina Rimes (29 de ani)  iubeşte din nou. Artista s-a îndrăgostit iremediabil de un tânăr francez, producător muzical, și a plecat să locuiască cu el în Franța.

După o căsnicie cu un coleg de breaslă din Republica Moldova şi care s-a terminat cu un divorţ traumatizant judecând după ecourile pe care le-a avut în melodiile ei, Irina a mai bifat o relaţie cu toboşarul Alexandru Badea, iar acum a hotărât să ma idea o şansă iubirii. Pentru noul iubit, pe nume David Goldcher, ea a lăsat totul în urmă şi s-a mutat în Franța.

Irina şi David au închiriat un apartament cochet la Paris, iar Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri. Solista nu a ezitat să le prezinte și fanilor pe Instagram noua  ei casă unde stă împreună cu noul ei iubit.

Cei doi locuiesc împreună în apartamentul cu chirie, își petrec timpul unul alături de celălalt și publică deseori filmulețe de la studioul de muzică din Franța. Artista conversează în limba franceză și engleză cu iubitul ei. Ei au dezvăluit cum au ales mobilierul pentru locuința lor. ,,Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a mărturisit artista într-unul din video-urile sale.

Mai jos, un videoclip cu trupa franceză ,,We are gold” în care David apare în calitate de solist.

Cristina Dudău