Isi lanseaza Katie Holmes propriul sau parfum?

Isi lanseaza Katie Holmes propriul sau parfumEste oare Katie Holmes, fosta sotie a lui Tom Cruise, pe punctul de a-si lansa propriul sau parfum? In luna ianuarie a acestui an, actrita a devenit imaginea brandului de make-up Bobbi Brown si a produselor de ingrijire a parului Alterna, si isi doreste sa se implice din ce in ce mai mult in aceasta industrie de beauty.

“As fi interesata (sa scot un parfum). Toti avem nevoie de un pic de ajutor pentru a mirosi bine, in special vara, mai ales in New York… Am avut o experienta speciala cand am lucrat cu cele doua branduri, si este dragut sa faci parte din asemenea companii cu integritate”, a spus Katie.

     De fapt, Holmes si-a extins parteneriatul cu Bobbi Brown, iar in luna septembrie a acestui an, Katie va lansa o colectie in colaborare cu acest brand. „Katie nu este doar o imagine, este un adevarat partener. Este ridicol de frumoasa si simte lucrurile de care au nevoie femeile. In plus, are un ochi format pentru culori si design”, a declarat un reprezentant al companiei. Potrivit declaratiilor, Holmes este foarte mandra de aceasta colaborare si speram ca atunci cand actrita se va incumeta sa-si lanseze parfumul, sa ajunga si pe plaiurile mioritice.

Text: Ruxandra Raica