Iulia Vântur, action girl alături de fiul lui Bob Marley

Iulia Vântur este din nou în lumina reflectoarelor după ce s-a aflat că va juca într-un serial de televiziune produs la Londra de către o echipă de la Hollywood. Ea va juca în acest serial alături de Rohan Marley, băiatul celebrului cântăreț de muzică reggae Bob Marley.

Filmul „Jack Stall Dead“ este regizat de Nick Mckinless, care a lucrat la producţii importante de la Hollywood, precum „Transformers“, „Game of Thrones“, „The Fury“ şi „Justice League“.

Vedeta din România joacă rolul unui agent secrete, JO, care lucrează pentru cea mai mare agenţie a Guvernului, unde se adună cei mai buni profesionişti ai lumii.

„Jo, personajul pe care îl transpun pe micile ecrane este o femeie puternică, determinată, super antrenată, o profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile în combat corp la corp dar și în mânuirea armelor. Este un personaj inspirațional“, a povestit Iulia despre alias-ul ei din film.

Iulia Vântur a declarat că s-a atrenat fizic extrem de mult și  a luat lecții de luptă specifice rolului ei, într-o bază militară. Cele mai multe antrenamente de combat le-a făcut cu Daniel Lociccero, considerat antrenorul nr. 1 la Hollywood, care a lucrat pentru producţii precum „Mission Impossible“, „Dunkirk“ şi „Spiderman“.

„Au fost zile în care am avut și 6 ore de antrenament intensiv, am avut săptămâni de febră musculară şi dureri în tot corpul. Am descoperit muşchi în corpul meu de care nu aveam habar. A fost o adevărată lecţie și o provocare acest rol. A fost multă muncă, dar a meritat 100%. În plus, mi-am dat seama că rolul de action girl mi se potriveşte ca o mânușă“, a explicat Iulia.Povestea serialului

Serialul de acțiune “JACK STALL DEAD” spunea povestea unui reporterițe care investighează secretele murdare ale unor companii care în spatele unor așa zise tratamente pentru vindecarea cancerului fac trafic de organe.

Ea trebuie să ajungă să depună mărturie într-un proces fără să fie ucisă de către mafioți. Formează o echipă alături de un mercenar și un bărbat misterios, homeless care se implică să o ajute. Încet încet, ea descoperă că acel vagabond e mai mult decât un simplu om al străzii.

Iulia a renunțat în ultimii ani la cariera în televiziune și s-a dedicat cinematografiei. Frumoasa româncă de 39 de ani a făcut deja valuri la Bollywood în mai multe producții indiene și a apărut în numeroase show-uri de televiziune și emisiuni din Asia.

Autor: Bogdan Dărădan

Imagini: Instagram

Sursă text: millenniumpost.in