Iulia Vântur la TV, din nou! Juriul din care va face parte

Iulia Vântur la TV, din nou!
Iulia Vântur la TV, din nou! Juriul din care va face parte blondina. Sursa foto: Instagram

Deși a părăsit meleagurile natale în urmă cu 10 ani, revine Iulia Vântur revine în România. Și revine și pe micile ecrane. Frumoasa iubită a celebrului Salman Khan a semnat cu Antena 1, însă puțini s-ar fi așteptat să o vadă într-o asemenea ipostază pe Iulia Vântur la TV.

Iulia Vântur a dat succesul din România pe faima celebrului Bollywood. Și chiar i-a ieșit, construindu-și o carieră de succes ca actriță în India, acolo unde formează un cuplu cu celebrul Salman Khan. Însă de curând se pare că a luat decizia de a se întoarce “acasă”. Iar fanii ei vor avea ocazia să o urmărească din nou pe micile ecrane, unde va face parte din juriul unui show tv extrem de urmărit în România, atât de către telespectatori, cât și de publicul mai tânăr din mediul online.Iulia Vântur la TV, din nou: cu ce post a semnat

Iulia Vântur s-a stabilit în India, acolo unde blondina trăiește de ani buni o frumoasă poveste de dragoste alături de starul Salman Khan. Însă acum se pare că vedeta a luat decizia de a reveni în România, fiind invitată să participle ca jurat la una dintre cele mai cunoscute emisiuni de la noi. Și puțini s-ar fi așteptat să o vadă pe Iulia Vântur la TV în altă parte decât într-un show marca Pro TV. Dar se pare că Antena 1 i-a făcut aceea ofertă de nerefuzat frumoasei blondine.

Însă cea mai mare surpriză este că Iulia Vânturi va ocupa un loc la masa juriului iUmor, alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine, care a renunțat la cariera TV din România din 2012, este entuzismată de noua sa postură, după cum chiar ea a declarat.

“Mă bucur să fiu aici, am auzit foarte multe lucruri bune despre emisiune! Am venit cu mult entuziasm să-i văd și eu pe concurenți. Pentru că din ce am văzut eu până acum, unii dintre ei mi s-au părut senzaționali!”, a mărturisit Iulia Vântur, potrivit unui comunicat Antena 1.

Iulia Vântur, în juriul iUmor

Noul sezon iUmor – cu numărul 13 va avea premiera la Antena 1 din 9 septembrie, de la 20.30 și duminică, de la 20.00. Iar pe lângă reîntoarcerea frumoasei Iulia Vântur la TV, se pare că vor mai exista și alte nume surprize. Unul dintre ele este tot o fosta vedeta cu vechime la Pro TV, nimeni altul decât Florin Călinescu, care se va număra printre invitații ce se vor așeza la masa juriului.