Iuliana Tudor: „Noua ne pasa! Impreuna daruim speranta”

Iuliana Tudor: „Noua ne pasa! Impreuna daruim speranta”In urma tragediei de vineri seara din clubul Colectiv din Capitala, in care peste 30 de tineri si-au pierdut viata si alte zeci au ajuns la spital in stare foarte grava, Crucea Rosie Romana a initiat campania Noua ne pasa! Impreuna daruim speranta, o campanie de strangere de fonduri care vor fi redirectionate catre unitatile medicale care asigura sprijin victimelor, dar si catre supravietuitorii incendiului care se trateaza la domiciliu. Printr-un SMS la 8827, se pot dona 2 euro.

Iuliana Tudor, ambasadoare a Crucii Rosii

Iuliana Tudor, gazda emisiunii O data-n viata si Ambasadoarea Crucii Rosii Romane, s-a implicat activ in aceasta campanie, indemnand totodata si oamenii sa participe la aceasta actiune de solidaritate. Contactata telefonic, aceasta a transmis un mesaj clar si direct: „In acest moment, mai mult ca niciodata, nu e nevoie de cuvinte. Acum e nevoie de tacere, de rugaciune si de ajutor. Crucea Rosie ne indeamna sa le fim alaturi!”.

Text: Madalina Manole

 

noiembrie 3rd, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate