J-Lo, acuzată că o copiază pe Beyonce

De nenumărate ori fanii lui Beyonce au acuzat-o pe J-Lo că ar copia-o pe Queen B în ceea ce privește stilul.

Am făcut o selecție de fotografii pentru a vedea care sunt momentele în care cele două dive s-au îmbrăcat asemănător și căreia dintre ele îi stă mai bine în respectiva ținută. Prima asemănare este făcută între prestația lui Beyonce, în 2014 la premiile VMAs și cea a lui J-lo de anul ăsta, de la AMAs.

Ambele au purtat un body negru, au avut un wet look și au dansat lasciv pe un scaun.

O altă asemănare izbitoare am mai descoperit între cele două în timpul concertelor lor. Într-un show din 2005 Beyonce a purtat o rochie roșie strălucitoare, cu model de flăcări în partea de sus, deasupra sânilor. O rochie și o coafură asemănătoare a purtat și Jennifer Lopez în concertul ei din 2012.

Deși cea acuzată de “plagiat” este Jennifer Lopez, avem dovezi că și Queen B a purtat ținute precum J-Lo. În 2004, soția lui Jay-Z a purtat un compleu auriu cu fustă și sutien precum Lopez în 1999, la Billboard Music Awards.

Cele două au purtat și aceeași rochie Thierry Mugler. J-Lo a purtat-o prima, în 1998, la Festivalul de Film de la Cannes, în timp ce Beyonce a apărut în ea, în 2008.

Divele au avut și o haină de blană asemănătoare. Jenny a purtat-o prima, în 2003, iar Queen B, în 2006. Ambele și-au făcut apariția în ele, în cadrul unor evenimente mondene.

Așadar, ție care-ți place mai mult?

Photo – TheSun